Aoki Therapiecentrum | Multidisciplinair Centrum voor Kinesitherapie, Osteopathie, Acupunctuur en Energetische Therapie

Kinesitherapie

Kinesitherapie is er om je te helpen je beweeglijkheid en pijn te verbeteren om zo een stap voorwaarts te zetten in je dagelijkse leven.

Acupuntuur

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en is de oudst beoefende alternatieve geneeskunde uit het Oosten die via fijne naalden de energetische balans in een persoon herstelt.

Osteopathie

Osteopathie is een therapie die de patiënt in zijn of haar geheel bekijkt, en dit op drie verschillende niveau’s : parietaal, cranio-sacraal en visceraal.

Healing Touch ®

Liefdevolle en krachtige bio-energetische massage: het in balans brengen en bevorderen van uw gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Sensorische Therapie

Qigong Sensorische Therapie is een zachte, non-invasieve, betaalbare en effectieve behandeling om sensorische problemen aan te pakken en te genezen. QST werkt zeer krachtig voor Autisme, Down syndroom, SI/SPD, ADHD/ADD, HSP, …

Tuina

… het zusje van de acupunctuur, is een allesomvattende massagevorm dat gebruik maakt van spieren, weefsels, meridianen, zenuwbanen en gewrichten.

Reiki

Reiki & Seichem is een helingssysteem. Door aanraking en Aromatherapie, brengt het helende energie van een hoger niveau naar u over. Reiki is niet enkel een helingsmethode, het helpt ook om de spirituele groei verder te ontwikkelen.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Voor Kine, Acu en Osteo -> Contacteer ons op het vaste telnr.: 03/230.45.80 of op het gsm nr. van de therapeut. Voor Energetische behandelingen -> Contacteer de therapeut op haar/zijn gsm nr. Hebt U nog vragen? mail dan naar info@aokitherapiecentrum.be.

Neem contact op

Contacteer ons in de praktijk op 03/230.45.80

Maandag tot donderdag 9:00u tot 18:00u
Vrijdag 9:00u tot 13:00u
Feestdagen Niet telefonisch bereikbaar

Beste bezoeker,

welkom op de website van ons multidisciplinair medisch centrum Aoki. Bent u geopereerd? Heeft u last aan de onderrug? Bent u duizelig? Heeft u hoofdpijn? U kan bij ons terecht voor veel verschillende klachten! Wij bieden kinesitherapie , manuele therapie, osteopathie en acupunctuur aan, afhankelijk wat voor u het meest toepasselijk is.

Onze energetische therapeuten kunnen U helpen met pijn- en stressreductie, burn-out, wisselende gemoedsstemmingen, depressie, angsten, persoonlijke inzichten en groei. Hiervoor maken zij gebruik van verschillende bewezen effectieve technieken en therapieën.

 

Al onze therapeuten zijn in hun specifieke disciplines officieel gecertificeerd, hooggeschoold en hebben een lange ervaring, wat hen toelaat u zo optimaal mogelijk te behandelen. Zij zijn verbonden aan een beroepsvereniging met verzekering.

Blader door onze website voor verdere informatie, . Wil je specifieke informatie over de mogelijkheden van behandelingen neem dan contact op met de betreffende therapeut(e) of contacteer ons op het algemene nummer.

Karine Wuyts

Karine Wuyts

Karine oprichtster van het Aoki Therapiecentrum en heeft, naast enkele specialisaties, verschillende opleidingen in onder andere kinesitherapie en ostheopathie succesvol afgerond.


Contacteer ons

AOKI therapiecentrum Grotesteenweg 247 2600 Berchem Tel.: 03/230.45.80 Vragen ? info@aokitherapiecentrum.be

Neem contact op

Bereikbaarheid

Wij zijn vlot bereikbaar:

Met het openbaar vervoer:
Trams 15 en 7 - Halte Koninklijkelaan

Met de auto:
Vlakbij de afrit van de ring te Berchem.
Gratis parkeren op de Koninklijkelaan en in de omliggende straten.

Vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Onze locatie

Grotesteenweg 247, 2600 Berchem